Groene lijn

Buiten is de spiegel voor wat van binnen leeft.
Lekker schrijven buiten in de natuur of groene omgeving. Trek je schoenen aan en ga mee. Je gaat op weg van binnen naar buiten. Buiten liggen de antwoorden van jouw vragen voor het opscheppen, want buiten is de spiegel voor wat van binnen leeft!

De natuur brengt je dichter bij jezelf.
Het geluid van een klaterend beekje, een ruisende boom, een zingende vogel geeft jou rust en ontspanning. De natuur brengt je dichter bij jezelf. Een natuurlijke omgeving kan genezend, troostend en zingevend op je inwerken, en een gevoel van verbinding, heling en nieuwe kracht in jou en mij doen groeien. Wij zijn immers onderdeel van die natuur.

Jezelf openen voor het groene universele hart.
Een ontmoeting met de elementen aarde, water, lucht en vuur brengt je in contact met je zintuigen en opent je voor meer beleving.
Een onverwachte ontmoeting met bomen, planten, dieren, groot of klein, ze hebben ons allen iets te zeggen.
Ze openen ons voor het groene universele hart, waarin zowel mens, dier maar ook plant en alle andere levende wezens met elkaar verbonden zijn.
In de natuur ben je nooit alleen!

In de natuur kom je tot rust en ontspanning.
Door te schrijven in een fantastische buitensetting nodig ik je uit om op een andere wijze naar jezelf te kijken.
Door de invloed van de natuur kom je tot rust en ontspanning en stel je je open voor nieuwe ervaring en beleving van jezelf en de ander. Zo kan een workshop in de natuur je in een transformatieve ervaring brengen. In de natuur is namelijk alles aan voortdurende transformatie onderhevig.

Schrijven brengt nieuwe inzichten, verbinding en inspiratie.
Tijdens deze 3 uur durende schrijfsessie kun je waardevolle inzichten opdoen in een altijd boeiende en levendige omgeving. Met behulp van schrijfoefeningen, korte inspirerende teksten en hier en daar een gedicht word jij in je eigen schrijfflow gebracht. Door te delen met anderen ervaar je ook de beleving van de ander en kunnen nieuwe inzichten, verbinding en inspiratie elkaar ontmoeten en versterken.
We schrijven op locatie en zoveel mogelijk buiten. De oefeningen en het delen van onze schrijfervaring doen we op een beschutte plek buiten of binnen.

Voor activiteiten, data, tijd, locatie en kosten zie Agenda.
Krantenartikel (Rijn en Veluwe) over de cursus ‘Schrijf je binnenste buiten’ klik: hier.